Cikkek a Somogy megye címkével

ANGOLSZÁSZ ÉLETÉRZÉS SIÓFOK-FOKIHEGYEN!

Egy Siófok-Fokihegyen kínált, 350 nm-es családi ház tágas, elegáns terekkel, a hirdetés alapján angolszász életérzéssel várja új tulaját. Kibiceljen velünk a helyi ingatlanpiac kínálatának egyik 355 milliós otthonában!

Jó ízlés: egy valóban különleges nyaraló Balatonbogláron

A Balatonbogláron talált, különleges épület és lakberendezési megoldásaitól azonnal ünnepi hangulatba kerültünk. Izgalmas színek, kontrasztok és apró, de tökéletes megoldások, egy eladó házból! Nézzen szét egy ízléses nyaralóban a helyi ingatlanpiac kínálatában!

Bor és mámor a Deseda-tónál 19,8 millióért!

A Deseda-tónál, Kaposvár közelében kínált borospince és présház, valamint hozzá tartozó terasz és persze szőlő került ki a helyi ingatlanpiac kínálatába. A fotók nagyon hangulatosak, a beköszöntő jó idő pedig még inkább kattintásra ingerlő!

Fokihegyen még mindig lehet megfizethető, nagy házat kapni?

Egy Fokihegyen kínált, 192 nm-es, gerendás mennyezetű családi fészken ámulunk. azt hittük, hogy a helyi ingatlanpiac kínálatában már csak a több száz milliós luxus dívik ilyen alapterülettel. Erre tessék, itt egy barátságos és izgalmas otthon lehetősége!

Ritkaság: eladó egy balatonvilágosi Magasparton kínált házikó!

A világosi Magasparton kínált, 5 éve teljes körűen felújított ház ritka kincs a helyi ingatlanpiac kínálatában. És bár az alap épület nem túl nagy, a beépíthetőségnek hála akár még egy 145 nm-es otthon is kikerekedhet a csodás, Balatonra néző telken!

Siófoki apartman: már bútort sem kell venni…?

Egy 47,9 milliós, eladó siófoki apartman kapcsán döbbentünk rá, mára már tényleg elég egy bőrönddel költözni. Jöjjön egy fullra berendezett apróság a helyi ingatlanpiac szívéből!

Eladó egy 1.6 hektáros uradalmi birtok Somogyszilen

Az eladó uradalmi birtok izgalmas lehetőségeket rejt magában. Igaz, a fűtéssel még bíbelődni kell, a leírás tanúsága szerint ugyanis vandalizmus áldozatául esett. Jöjjön egy csodás, 32,5 milliós ajánlat!

Ingatlanajánló

MÉG TÖBB INGATLAN