Lakásból házba Nyíregyházán!

Lakásból házba Nyíregyházán!

Szeretne házba költözni? Nem kell egyből egy hatalmas kert? Akkor van egy remek ajánlatunk: 125 négyzetméteres, 4 szobás ikerház, amit a kedve szerint alakíthat ki. Padlófűtés már van, a szaniterek is a helyükön, de a konyhát még meg kell álmodnia. Ha bele akar vágni a kalandba, akkor most tegye meg, ne várjon éveket!

“Nyíregyházán a Megyei Kórház közelében eladásra kínálok 125m2-es, három különnyíló szobás , nappalis, amerikai konyha+étkezős, kettő fürdőszobás, mosókonyhával , gardróbbal és kamrával felszerelt, iker szintes családi házat mely hőszivattyús fűtésű ami padlófűtésre vezérelt, három rétegű fehér műanyag nyílászárós, 30-as porotherm tégla falazatú, külsőleg 15 cm-es szigeteléssel a tető alacsony lejtésű lemez tető Attikafal mögé rejtve. Garázs 18 m2-es, burkolt automata Hörmann garázskapuval felszerelt. Terasz igény szerint kérhető! KÖLTÖZNI AZONNAL AZ INGATLAN HASZNÁLATBA VÉTELI ENGEDÉLLYEL RENDELKEZIK! A négyzetméter garázzsal együtt értendő! 5% ÁFA VISSZAIGÉNYELHETŐ!”[…]

 

További jó lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.