Siófoki apartman: már bútort sem kell venni…?

Siófoki apartman: már bútort sem kell venni…?

Egy 47,9 milliós, eladó siófoki apartman kapcsán döbbentünk rá, mára már tényleg elég egy bőrönddel költözni. Jöjjön egy fullra berendezett apróság a helyi ingatlanpiac szívéből!

“Eladásra kínálunk Siófokon, egy 41 m2-es apartmant. A város szívében található, teljes körűen felújított, igényesen és praktikusan kialakított ingatlan kiválóan alkalmas nyaralásra, kiadásra, üzleti tevékenységre, irodának, üzletnek. Elektromos hűtéssel-fűtéssel, vízmelegítővel, és egyedi fogyasztásmérőkkel rendelkezik. A siófoki apartman a fotókon látható teljes berendezéssel együtt kerül eladásra. […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, siófoki apartman ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?