Szulok szépe: egy igényesen felújított, 55 milliós parasztház!

Szulok szépe: egy igényesen felújított, 55 milliós parasztház!

Szulok településén bukkantunk a most következő, ragyogó, igényesen felújított parasztházra. Az ízlésesen modern, mégis barátságos ingatlan mind paraméterei, mind ára miatt szerelem volt első látására…

“Eladóvá vált egy nagyon igényesen felújított parasztház Szulokban.A festői szépségű környezetben minden adott a nyugodt otthonteremtéshez,vagy pihenéshez, Barcs tíz percre, Szigetvár 25 km-re található.

Aki feltöltődésre vágyik , itt mindent megtalál, a közelben termál strand ,a birtokon borospince és istálló is helyet kapott.Ha állandó otthont keres valaki, annak is tökéletesen megfelelő, 5 szobája teljeskörűen felújítva várja új tulajdonosát .A belső átépítés során a vezetékek teljes cseréje megtörtént,fűtése vegyes tüzelésű ,radiátorokkal megoldott,szaniterek, burkolatok korszerűen és igényesen harmonizàlnak a rusztikus elemekkel .A felújításkor arra is figyeltek, hogy meghagyják a birtok es a ház autentikus hangulatát ,a tornácon nehány régi freskót is megtartott tulajdonosa .”

További felújított házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Szulok ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?