Fokihegyen még mindig lehet megfizethető, nagy házat kapni?

Fokihegyen még mindig lehet megfizethető, nagy házat kapni?

Egy Fokihegyen kínált, 192 nm-es, gerendás mennyezetű családi fészken ámulunk. azt hittük, hogy a helyi ingatlanpiac kínálatában már csak a több száz milliós luxus dívik ilyen alapterülettel. Erre tessék, itt egy barátságos és izgalmas otthon lehetősége!
Eladó “[…] Siófok csendes részén, a központhoz közel egy 192 m2-es, háromszintes családi ikerházat Fokihegyen. Az egységhez 327 m2-es saját telekrész tartozik. Az utcáról kedvező lejtésű viacoloros úton juthatunk be a garázsba. A pinceszinten található még egy műhely, egy kamra, egy tároló, és egy mosókonyha is. 

 

Részletek

 

Belső lépcsőn érkezünk fel a földszintre, mely a közösségi tereket foglalja magában: kényelmes nappali, étkező, konyha, közlekedő, fürdőszoba, WC és egy hálószoba. Az előszobából indul a lépcső a tetőtérbe, ahol 3 db háló egy nappali, egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, egy tároló és egy konyha biztosítja a család kényelmét. Mivel mindkét szint külön lakrészként használható, kiváló lehetőség akár két generáció együtt, de mégis külön lakhatására, emiatt megkapta a kedvező rezsi elszámoláshoz a kétgenerációs családi ház tanúsítványt. 

Fűtése gáz-cirkó, padlófűtéssel. Nyílászárói dupla fa nyílászárók, jól szigeteltek. A két fürdőszoba felújításra szorul, ezenkívül némely burkolat cseréjével, tisztasági festéssel és egy kis átalakítással egy kiváló helyen lévő családi ház tulajdonosa lehet. Az ingatlan a belvároshoz közel helyezkedik el, 1,5 km-re vasútállomás, buszmegálló, hajóállomás, közintézmények, 200 m-en belül elérhető orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, buszmegálló, boltok, M7 felhajtó. Ideális nagyobb családok, vagy akár két generáció számára a gyerekbarát környezet miatt.[…]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Fokihegyen és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?