Szuper helyes ház Felsőmocsolád területén 7,9 millióért eladó?

Szuper helyes ház Felsőmocsolád területén 7,9 millióért eladó?

A Felsőmocsolád területén kínált, romantikus hangulatú ingatlan ára megdöbbentő. Igaz, hogy a 146 nm-es épület felújításra szorul, de a helyszín és látvány alapján még így is zseniálisan jó az ajánlat a helyi ingatlanpiac kínálatában!

“Felsőmocsoládon családi ház eladó. Az ingatlan 146 m2 alapterületű, melyben 4 szoba, konyha, fürdőszoba és melléképületek találhatók. Az épület vegyes falazatú, de vastag falvastagságának köszönhetően jó és stabil állapotú. A fűtést a nemrég épített cserépkályha biztosíthatja. Az épülethez 1700 m2 telek tartozik, mely osztatlan közös a szomszédhoz tartozó ikerházzal. A telek gazdálkodásra alkalmas. A faluban orvos, bolt a közelben buszmegálló is megtalálható. A város és a Balaton távolsága az M9 gyorsforgalmi útnak köszönhetően viszonylag gyorsan elérhető. […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, módosítás nélkül közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Felsőmocsolád ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?