Bor és mámor a Deseda-tónál 19,8 millióért!

Bor és mámor a Deseda-tónál 19,8 millióért!

A Deseda-tónál, Kaposvár közelében kínált borospince és présház, valamint hozzá tartozó terasz és persze szőlő került ki a helyi ingatlanpiac kínálatába. A fotók nagyon hangulatosak, a beköszöntő jó idő pedig még inkább kattintásra ingerlő!

“Kaposvár közelében, a Deseda-tónál – a toponári oldalon -, igényesen kialakított borospince-présház hangulatos terasszal, gondosan művelt szőlővel eladó. Az autentikus hangulatú, nádtetős épületben előtér, 1 szoba, kis pince és egy nagy pince helyiség található. Az épület előtt baráti társaságok méltó fogadására kialakított lugas és kemence-bográcsozó található. 

 

Az épület mögött egy feldolgozó található, melyben 1 szoba és egy fedett terasz helyiség van. Az udvar eleje füvesített-parkosított térvilágítással ellátott, míg a terület felső felében hosszan kifutó szőlőlugasok vannak. Az ingatlanra a villany be van vezetve, a víz ellátást fúrt kút biztosítja. […]”


További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek a Deseda-tónál és azon is túl! 

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?