Eladó egy 1.6 hektáros uradalmi birtok Somogyszilen

Eladó egy 1.6 hektáros uradalmi birtok Somogyszilen

Az eladó uradalmi birtok izgalmas lehetőségeket rejt magában. Igaz, a fűtéssel még bíbelődni kell, a leírás tanúsága szerint ugyanis vandalizmus áldozatául esett. Jöjjön egy csodás, 32,5 milliós ajánlat!
“Igal közelében, kivételes lehetőségként egy nagyon szép fekvésű 1.6 Ha-os területen régi uradalmi birtok eladó. A 160 m2-es főépületben 3 szoba, konyha, étkező, fürdőszoba-wc, folyosó helyiségek találhatóak a ház alatt 60 m2-es boltíves nagy pince van. Az udvarban 119 m2-es nagy melléképület áll, amelyben 26 m2-es 1 személyautónak alkalmas garázs, 2 tároló, továbbá egy party helyiség fürdőszobával és wc-vel, valamint egy vendéglakás 1 szobával, fürdőszobával-wc-vel kerültek kialakításra. 

Az épület fűtését – vandalizmus miatt – meg kell javítani, mert sajnos jelenleg a fa tüzelésű központi fűtés nem üzemképes. Az épület felújítandó állapotban van, a korábbi tulajdonos sok mindent már megcsináltatott, de van még teendő, további komoly lehetőségek adottak, mint például a főépület padlásterének a beépítése. A terület fekvése nagyon szép, a felszíne egyenes. Ideális lehet akár lótartásra, minifarmnak, vagy akár falusi turizmus kialakítására is. […]”

További izgalmas, eladó házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, uradalmi birtok ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?