Jó ízlés: egy valóban különleges nyaraló Balatonbogláron

Jó ízlés: egy valóban különleges nyaraló Balatonbogláron

A Balatonbogláron talált, különleges épület és lakberendezési megoldásaitól azonnal ünnepi hangulatba kerültünk. Izgalmas színek, kontrasztok és apró, de tökéletes megoldások, egy eladó házból! Nézzen szét egy ízléses nyaralóban a helyi ingatlanpiac kínálatában!

“A NYARALÓ hangulatos, friss, vidám, modern otthon a parttól 50 m-re a balatonboglári JANKOVICH-TELEPEN van 150 m-re az ősfás Vejtey Ferenc sétánytól. A ház hőszigetelt, tégla építésű, lapostetős, homlokzatán hangulatos világítás és színes nyílászárók vannak, modern,  formavilága letisztult. 

A különleges épület déli és nyugati tájolású amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával, fürdőszobával és mosókonyhával rendelkezik a földszinten. Az emeleten pedig két kedves hálószoba, gardrób, fürdőszoba, és a Balatonra néző, részpanorámát nyújtó terasz található. Helyiségeiben minőségi tömör tölgyfa parketta, a fürdőszobákban pedig vagány kerámia burkolat van. Beépített bútorzata bent marad, a bútorozás többi része pedig megegyezés szerint. A nappali légkondícionált, fűtésrendszere távvezérelhető, Vailant elektromos kazán biztosítja a meleget. A hálószobákban radiátorok vannak, míg a ház többi részén padlófűtés működik. Az épület központi riasztórendszerrel van ellátva. TV és internet aljzatok kiépítve. Minden ablakon van szúnyogháló és alumínium redőnyök, a nagy ablakokon a redőnyök gépi vezérléssel működnek. A manuális redőnyök többsége hagyományos módon előre felé kitámasztható, így a szellőzés, árnyékolás nyáron kiváló. A nyaraló mindkét teraszán szélérzékelővel felszerelt, távirányítóval működtetett napellenző biztosítja az árnyékolást. 

 

A kertről 

 

Pici kertjében és a fenti teraszon is öntöző rendszer van kiépítve. A nyaraló önálló épülete vízparti telken van, az épületnek nincs közvetlen vízparti kapcsolata. A társasházi okirat van. Nincs közös használatú telekrész. Nincs közös költség. A ház mellett igényesen kialakított faburkolatos 12 nm-es tároló készült a sporteszközök tárolására. Az épülethez kisebb kert rész tartozik, ahol térkövezett déli terasz, és egy gépjármű számára parkoló van kialakítva. Balatonboglár a Balaton déli partján fekszik, az M7-es autópályáról megközelíthető, kikötővel, vasútállomással rendelkezik, kirándulóhelyekkel, borászatokkal övezve. […]”

 

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, módosítás nélkül közöljük.

 

Tipp mindenkinek, különleges nyaraló ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?