ANGOLSZÁSZ ÉLETÉRZÉS SIÓFOK-FOKIHEGYEN!

ANGOLSZÁSZ ÉLETÉRZÉS SIÓFOK-FOKIHEGYEN!

Egy Siófok-Fokihegyen kínált, 350 nm-es családi ház tágas, elegáns terekkel, a hirdetés alapján angolszász életérzéssel várja új tulaját. Kibiceljen velünk a helyi ingatlanpiac kínálatának egyik 355 milliós otthonában!
“Az 1996-ban épült, 2016 – ban kiváló minőségben teljes körűen felújított, nagyméretű teraszán medencével rendelkező lakóépület Siófok-Fokihegy városrészének csendes utcájában, 806 m2-es ingatlanon helyezkedik el. Belső kialakítása a nagy terekkel és a kiegészítőkkel együtt különleges harmóniát biztosít a benne lakóknak. Télikertjéből szép kilátás nyílik a szépen ápolt kertre, ahol egy új építésű, kb. 30 m2-es jól felszerelt grillező faépület emeli a kerti partik hangulatát.  A szuterén részben kétállásos gépkocsi beálló – amihez egy új állapotú gépkocsi emelő is tartozik – szauna és egy kis pince is található. A nagyméretű nyílászáróknak köszönhetően ezen napfényben úszó, családbarát kialakítású, tágas terekkel, nagy terasszal rendelkező, prémium anyagok felhasználásával felújított, energia takarékos, 2 nappali + 5 szobás + 6 fürdőszobás családi ház további jellemzői:

 

Részletek

 

– 350 m2 hasznos alapterület,

– 806 m2 földterület,

– tégla falazat,

– BUDERUS gázkazán használati melegvíz tárolóval, padlófűtés, kandalló a földszinti nappaliban,

– hőszigetelt nyílászárók, távvezérelt alumínium redőnyök szúnyoghálóval,

– hűtő/fűtő klímák,

– prémium minőségű bútorzatok és kiegészítők,

– kétállásos garázs emelővel, fedett udvari beálló, motorizált utcai kapu,

– 4×2 m-es medence a hátsó teraszon, szauna a szuterén részben,

– 30 m2-es különálló melléképület a kertben,

– ápolt, rendezett kert,

– rendezett jogi helyzet. 

 

Az ingatlanban található beépített bútorok a vételár részét képezik. […] Az ingatlan folytatásában található 839 m2 alapterületű önálló építési telek ugyancsak megvásárolható, melynek vételára 60 MFt. […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, módosítás nélkül közöljük.

 

Tipp mindenkinek Siófok-Fokihegyen és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?