Cikkek a ritkaság címkével

Történelmi ajánlat: eladó egy lakás a Hadik-házban

Soha vissza nem térő alkalomként jellemzik a történelmi Hadik-házban kínált eladó ingatlant. A Csontváry házaként is ismert épület a Bartók Béla úton több, mint egy helyrajziszám. Igazi kultúrtörténet!

Kúriák és kastélyok: az eladó tibolddaróci Majtényi kúria!

115 millióért eladó a tibolddaróci Majtényi kúria! Tibboldaróc hivatalos honlapján izgalmas háttér információk olvashatóak a kúria múltjáról. A kérdés azonban a jövő: vajon ki veszi meg és mire használja majd a 400 nm-es szépséget? Fotók és részletek a jelenről, most!

Eladó a védett, debreceni Makovecz ház!

A 191 nm-es Makovecz ingatlan minden ízében a nagybetűs otthon érzetét kelti. Egy oázis, amely elmélyülésre és az összegyűlésre is egyaránt alkalmas. Lássuk, mennyibe kerül és hogyan is fest a ritkaságszámba menő ajánlat!

Egy balatonvilágosi ház és telek, amibe jó eséllyel ön is beleszeret!

Lehet, hogy nem ez a legszebb vagy legextravagánsabb ingatlan a Balatonnál, de van valami egészen megnyugtató és hangulatos az eladásra szánt épületben és telekben. Kincset érő hely, kincset érő hangulat! Természetesen nem két fillérért… De hát egy balatonvilágosi ritkaság kapcsán ez nem is várható el!

Benzinkútra vágyik? Van a piacon!

39,5 millió forintért eladó egy működő benzinkút Soltszentimrén. Ha a nemrég bemutatott pálinka múzeumra nem telik, ezt a, ízében-árában eltérő anyaggal operáló töltőállomást jó eséllyel meg tudja venni!

Kúriák és kastélyok: otthon Cserkeszőlőn, barokk bútorokkal!

Cserkeszőlőn a közkedvelt gyógyfürdő szomszédságában eladóvá vált ez az exkluzív, minden igényt kielégítő kúria. Az ár 350 millió forint, az alapterület 440 négyzetméter és természetesen egy birtok is jár a házhoz. Lássuk, hogyan fest a Jász-Nagykun-Szolnok megyei ingatlan!

Történelmi várfal és műfű: ilyen egy igazi ritkaság!

Egészen izgalmas és helyes eladó ingatlanra bukkantunk. A mindössze 65 nm-es ház – amelynek alapterülete egyébként bőven elég lenne számunkra – modern felújításon esett át, pincéje viszont még a török idők nyomait őrzi. Exkluzív érdekesség műfűvel, elérhető áron, 49 millióért Pécs belvárosából, egyenesen a várfal tövéből!

Atyaég de szép lehetne ez a tótvázsonyi, eladó kúria!

A Veszprém megyei ingatlanpiacra kikerült, 996 négyzetméteres, 155 millió forintért kínált tótvázsonyi ritkaság megkopott fénye ellenére is elképesztően vonzó. Lessen be egy kincset érő ritkaságba, amely reméljük, karnyújtásnyira van a ragyogó ujjászületéstől!

Ingatlanajánló

MÉG TÖBB INGATLAN