Történelmi ajánlat: eladó egy lakás a Hadik-házban

Történelmi ajánlat: eladó egy lakás a Hadik-házban

Soha vissza nem térő alkalomként jellemzik a történelmi Hadik-házban kínált eladó ingatlant. A Csontváry házaként is ismert épület a Bartók Béla úton több, mint egy helyrajziszám. Igazi kultúrtörténet!

 

A Hadik-házban kínált lakásról

A Gárdonyi téren, a Bartók Béla Boulevard legfelkapottabb részén, a Hadik-házban, teljes-körűen felújított, II. emeleti 3 szobás, 69 nm-es lakás.

A Hadik-házban kínált ingatlan jellemzői:
– A lakás csendes, belső udvarra néző, műszakilag és esztétikailag is az alapoktól felújított.
– Az ingatlanban előszoba, konyha-étkező, egy nappali galériás hálószobával, egy kisebb szoba, mosókonyha felső tárlórésszel illetve egy tusolós fürdőszoba (kád lehetőséggel) és egy különálló illemhelyiség került kialakításra.
– Fűtése gáz-cirkó padlófűtés
– minden fényforrás LED-es
– Mobil klímák használata mindkét hálószobában lehetséges.
– Az egyedileg tervezett, teljesen gépesített konyhabútor, az előszobabútor és a beépített szekrények a vételár részét képezik.

Az épületről

A történelmi Hadik-ház az egyik legfelkapottabb a környéken. Az épület 1910-ben épült, folyamatosan karban tartott. Rendezett anyagi helyzet, rendkívül jó, összetartó lakóközösség jellemzi. A ház liftes, körfolyosós. Csontváry-házként is közismert, hiszen itt élt és alkotott a híres festőművész, Csontváry Kosztka Tivadar.

A Hadik-ház környékének közlekedése kiváló, villamos és buszmegálló 1 perc, 4-es metró Móricz Zsigmond körtéri megállója 3 perc sétára. Éttermek, kávézók, parkok, galériák, szórakozási és bevásárlási lehetőségek a lakás közvetlen környezetében megtalálhatóak. Az Allee bevásárló központ villamossal 1 megállóra.

További részletek és fotók a Hadik-házban kínált otthonról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?