Egy balatonvilágosi ház és telek, amibe jó eséllyel ön is beleszeret!

Egy balatonvilágosi ház és telek, amibe jó eséllyel ön is beleszeret!

Lehet, hogy nem ez a legszebb vagy legextravagánsabb ingatlan a Balatonnál, de van valami egészen megnyugtató és hangulatos az eladásra szánt épületben és telekben. Kincset érő hely, kincset érő hangulat! Természetesen nem két fillérért… De hát egy balatonvilágosi ritkaság kapcsán ez nem is várható el!

A balatonvilágosi házról, részletesen

“BALATONVILÁGOSON, A CLUB ALIGA KÖZELÉBEN, KÖZEL A VÍZPARTHOZ, 2003-BAN ÉPÜLT, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, KÉTSZINTES, AZ EMELETI SZOBÁKBÓL BALATONRA PANORÁMÁS, 195 M2-ES LAKÓTERÜLETŰ, ÖNÁLLÓ HÁZ ELADÓ. Az ingatlanban 5 hálószoba, 3 fürdőszoba, + nappali- étkező-konyha került kialakításra. A ház egész évben használható, szigetelt, folyamatosan karbantartott.

A balatonvilágosi nyaraló fűtéséről telefonról is irányítható Viessmann Vitodens 24 kW kondenzációs gázkazán gondoskodik, a nyári melegben viszont Split klímák biztosítják a szobákban a kellemes hőérzetet. A locsolórendszerrel kiépített, fúrt kúttal rendelkező hangulatos, intim kertet kertépítő tervezte és építette, kertész gondozza. Itt található még két önálló épületegység, az egyik a kerti szerszámok, kerékpárok, hobbi felszerelések tárolására szolgál, a másik egy lábakon álló játszóház gyerekek részére. A kertben ezen kívül fúrt kút és bográcsozó is rendelkezésre áll. A Balaton a háztól pár méternyi távolságra terül el, a partszakaszon a víz sekély, itt az öblöt csak az utca lakói használják. (kb. 6-7 ház), saját stég igény szerint felállítható.”

A balatonvilágosi ház környékéről

“A Balaton a háztól pár méternyi távolságra terül el, a partszakaszon a víz sekély, itt az öblöt csak az utca lakói használják. (kb. 6-7 ház), saját stég igény szerint felállítható.
A Club Aligában számos program, sportolási lehetőség, étterem érhető el. Az ingatlan további előnye, hogy Budapestről nagyon hamar megközelíthető. Az ár tartalmazza a gépesített konyhát és a teljes berendezést. […]”

További részletek és fotók a balatonvilágosi nyaralóról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?