Egy csodálatos villalakás, avagy “rút kis kacsa” a Bartha utcában!

Egy csodálatos villalakás, avagy “rút kis kacsa” a Bartha utcában!

A-tól Z-ig felújítandó villalakást kínálnak eladásra Orbánhegyen, a Bartha utcában. A belső két szintes ingatlan kapcsán egyértelmű, hogy sok lesz vele a munka. De már most felsejlenek az egészen egyedi, fantasztikus lehetőségek! Ár, fotók és részletek: MOST!

 

A Bartha utcai villalakásról

 

“Ritka lehetőség az Orbánhegyen! Budán, a XII. kerület, Bartha utcában, 118 nm-es, teljesen felújítandó villalakás garázzsal eladó. A lakás belső két szintes, zárt lépcsőházból és a kertből is megközelíthető. Az alsó szinten két szoba, előszoba, hall, konyha, fürdő, kamra, a felső szinten 20 nm-es szoba és panorámás terasz található. A Bartha utcai lakáshoz 22 nm-es garázs és 8 nm tároló is tartozik, melyek árát az irányár tartalmazza.

Az ingatlan csendes, zöldövezeti környezetben található, ugyanakkor a város és a MOM park autóval csak öt perc. Tehermentes, önálló társasházi ingatlan, mely azonnal birtokba vehető. Építési vállalkozók, befektetők számára ritka lehetőséget jelent a társasház több, mint 120 négyzetméteres, 4 méter belmagasságú, a lakás feltett és mellett lévő tetőtere, melyet a társasház közgyűlési határozata értelmében a villa tető és homlokzatának felújításáért meg lehet vásárolni a társasháztól.

További részletek és fotók a Bartha utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?