Történelmi várfal és műfű: ilyen egy igazi ritkaság!

Történelmi várfal és műfű: ilyen egy igazi ritkaság!

Egészen izgalmas és helyes eladó ingatlanra bukkantunk. A mindössze 65 nm-es ház – amelynek alapterülete egyébként bőven elég lenne számunkra – modern felújításon esett át, pincéje viszont még a török idők nyomait őrzi. Exkluzív érdekesség műfűvel, elérhető áron, 49 millióért Pécs belvárosából, egyenesen a várfal tövéből!

A várfal melletti ritkaságról, részletesen

“Pécs-történelmi belvárosában ízlésesen felújított 65 m2-es ház eladó! A telek 95 m2 nagyságú. A pécsi várfal tövében lévő ingatlan teljes felújításon esett át! Az összes vezeték (víz,-szennyvíz, villamos) cseréje megtörtént. Melegét egy 12 kw-os, fatüzelésű kandalló és egy inverteres, hűtő-fűtő klíma adja! Amerikai konyha nappalijában egyedi tervezésű, gépesített konyhabútor lett behelyezve. Ebbe beépítésre került a tűzhely, főzőlap, mosogatógép, hűtő valamint páraelszívó is. Fürdőjében a burkolatok gondosan lettek kiválasztva!

Az épület alatt a török időkből megmaradt szép állapotú pince található. A ház különlegessége, az elhelyezkedése! Ugyanis az ingatlan hátsó fala a várfal! […]”

További részletek és fotók pécsi várfal tövében lévő házról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, várfal ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?