Eladó a védett, debreceni Makovecz ház!

Eladó a védett, debreceni Makovecz ház!

A 191 nm-es Makovecz ingatlan minden ízében a nagybetűs otthon érzetét kelti. Egy oázis, amely elmélyülésre és az összegyűlésre is egyaránt alkalmas. Lássuk, mennyibe kerül és hogyan is fest a ritkaságszámba menő ajánlat!

A debreceni Makovecz házról, részletesen

“Debrecen belváros ikonikus ékköve, Kossuth – és Ybl díjas Makovecz Imre által tervezett, védett házzá nyilvánított kuriózum, Eladó. Az Ingatlan, város építészetileg is kiemelkedő alkotása Debrecennek. Az organikus építészet jegyében készült, a tér, a forma és a funkció harmonikus összhangját adja át érzékeinknek, nagy világos terekkel, egyedi megoldásokkal és kiváló lokációval rendelkezik.

Az Ikerház sárga Tischler tégla falazata mögött 4 szinten kap teret az Élet. 191 négyzetméter, 5+2 szoba, plusz egy galériás háló a csúcsban, étkező, konyha, 3 fürdőszoba, kamra, tároló és garázs található benne. Klíma és padló fűtés gázkazánnal segíti komfortos hőérzetünket. 11,5 négyzetméter terasz és üdítően zöld saját kert segíti, Ön és családja harmóniáját a mindennapokban újra megerősíteni. Igény estén az ingatlanban fellelhető exkluzív berendezések, tárgyak külön megegyezés alapján megvásárolhatóak. […]”

További részletek és fotók az eladó Makovecz házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

12 Makovecz Imréhez kapcsolódó poszt a blogon!

Az organikus építészet legismertebb hazai alakja nem véletlenül kerül elő újra és újra oldalunkon. Makovecz Imre nevét jó eséllyel azok is ismerik, akik egyébként nem különösebben követik az építészet alakulását.

Az egykori, piliscsabai Pázmány Péter Katolikus Egyetem campus-a is Makovecz és irodája, tanítványai nevéhez fűződött. De számos magánház is készült természetesen a 2011-ben elhunyt építész tervei, gondolatai alapján. A rajongók itt tudnak böngészni a nálunk is megfordult, tehát eladásra szánt Makovecz épületek között!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?