Atyaég de szép lehetne ez a tótvázsonyi, eladó kúria!

Atyaég de szép lehetne ez a tótvázsonyi, eladó kúria!

A Veszprém megyei ingatlanpiacra kikerült, 996 négyzetméteres, 155 millió forintért kínált tótvázsonyi ritkaság megkopott fénye ellenére is elképesztően vonzó. Lessen be egy kincset érő ritkaságba, amely reméljük, karnyújtásnyira van a ragyogó ujjászületéstől!

A tótvázsonyi kúriáról, részletesen

“Tótvázsonyban, a falu központjában nagy méretű telek, kúria jellegű épülettel és melléképületekkel eladó! Balaton felvidék közkedvelt falujának központjában áll, az évek óta használaton kívüli építmény. A tótvázsonyi telek szabályos téglalap formájú, 7395 nm nagyságú.

Az ingatlanon található felépítmény két részből áll: Az 1900-as években épült, 320 nm nagyságú kúria jellegű rész, melyen előtér, 8 szoba, tároló és vizes helyiség kapott helyet. Ehhez a részhez tartozik egy szépen kialakított, bruttó 302 nm nagyságú pince. Az eredeti lakóépület 1994-ben kibővítésre került, az alsó szinten közösségi helyiségek, konyha, étkező, fürdőhelyiségek, a tetőtérben szobák kerültek kialakításra. A tótvázsonyi ingatlan övezeti besorolása Vt-1, azaz településközponti vegyes terület, beépíthetősége 30 %, a maximális építménymagasság 6,0 M. A telek műemlék védelem alatt áll. […]”

További részletek és fotók a tótvázsonyi kúriáról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?