Kúriák és kastélyok: az eladó tibolddaróci Majtényi kúria!

Kúriák és kastélyok: az eladó tibolddaróci Majtényi kúria!

115 millióért eladó a tibolddaróci Majtényi kúria! Tibboldaróc hivatalos honlapján izgalmas háttér információk olvashatóak a kúria múltjáról. A kérdés azonban a jövő: vajon ki veszi meg és mire használja majd a 400 nm-es szépséget? Fotók és részletek a jelenről, most!

 

Az eladó Majtényi kúriáról

 

“A Majtényi ingatlan a XVIII. század végén épült, 5797 m2 nagyságú telken. Falazata tégla és tufa kő. – 2009-ben panzióként üzemelő kereskedelmi egységgé alakították át. Felújítása során többek között új épületgépészet, új tetőtér, új tetőszerkezet kialakítása, minden helyiség újra burkolása, valamint villamos- és vízhálózata modernizálása történt. Födém szerkezete fagerendás, téglaboltozatú, fedése pedig tetőcseréppel kivitelezett. Fűtéséről házközponti kialakítású gáz kazán gondoskodik, melynek hőátadását minden helyiségben radiátorok szolgáltatják.

A Majtényi kúria földszintje 225,6 m2, tetőtere pedig 234,2 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik. Benne 9 lakrész, 15 szoba és 9 fürdőszoba található, továbbá szalon, étkező és konyha helyiség is. Az épületben található, használatba még nem vett bútorzat árának meghatározása, külön megbeszélés tárgyát képezi. A Majtényi ingatlant körülölelő őspark, nagyméretű pincerendszer és Tibolddaróc községre nyíló panorámás kilátás teszi különlegessé. Az épület használati engedéllyel rendelkezik. […]”

További részletek és fotók a Majtényi kúriáról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?