Egy Parlamentre panorámás lakásért rajong a pesti ingatlanpiac!

Egy Parlamentre panorámás lakásért rajong a pesti ingatlanpiac!

A Parlamentre panorámás, 88 nm-es, teljeskörűen felújított fővárosi lakás mind kinézetében, mind helyszínében kuriózum. Nézzen szét velünk a helyi ingatlanpiacon talált, potom 368 millióért megszerezhető szépségben!

 

“Eladó sorba került ez a 88 négyzetméteres, 4. emeleti, teljesen felújított, Parlamentre panorámás, dupla bejáratos, tágas erkélyes, 2 szobás, dupla fürdős, klímás, napfényes ingatlan egy szép állapotú, rendezett társasházban. Ingatlanunk a 4. emeleten található, ahová természetesen lifttel tudunk feljutni. 2 külön főbejárattal rendelkezik, így akár kettéválasztható is. Kezdetben az előszoba részbe érkezünk, mely egy tért alkot a teljesen felszerelt konyhával, ahol egy titkos, de annál inkább praktikus tároló is be van építve. Mindkét szobához tartozik egy-egy fürdőszoba, ez akár a szétválasztásnál is praktikus lehet.

Dél-nyugati tájolású a nappali és a háló is, ennek köszönhetően nagyon világos a mindennapokban. Nem mindennapi ritkaság, hogy az ember az erkélyéről a Parlamentet és a Kossuth Lajos teret megcsodálhatja, akár itt indulhatnak az új tulajdonos reggelei is egy finom kávéval. Nemrégiben egy teljeskörű felújításon esett át, egészen padlótól plafonig korszerűsítve lett minden, gondolok itt a vezetékekre, burkolatokra, nyílászárókra. Házközponti a fűtés, emellett klímával felszerelt mindkét szoba. […]” 

 

További izgalmas, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Parlamentre panorámás otthon ide vagy oda!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?