Cikkek a otthon címkével

Üvegtégla: egy többre hivatott anyag

Az üvegtégla használata elenyészik a magyar otthonok többségében. Itt-ott felbukkan a jelenség, társasházi lépcsőházakban és privát vagy nyilvános fürdőkben. De nincs akkora divatja az anyagnak és technológiának, mint amit talán megérdemelne.

Hernádkak: egy ragyogó, 186 nm-es gyöngyszem!

A Hernádkak területén kínált, 67,5 milliós családi ház fotói magukért beszélnek. A helyi ingatlanpiacon öröm látni ilyen letisztult, barátságos és elegáns otthont. Nézelődjön, inspirálódjon, esetleg irigykedjen…! Vagy ha teheti, legyen hernádkaki lakos!

Gardróbszekrény – tárolás mesterfokon

Rengeteg hely megspórolható a nappaliba, hálószobába beépített szekrénnyel, más néven gardróbszekrénnyel. Ha igazán minőségi darabra vágyik, ne a kész termékekre vadásszon! Egy megbízható asztalos munkája tartósabb, persze vélhetően drágább is lesz, viszont erre is jár az otthonfelújítási támogatás. Gardróbszekrény kisokos, most!

Milyen ingatlant érdemes most venni?

Panellakást, újépítésűt, egy használt téglalakást frekventált helyen, vagy egy családi házat? Habár ezek az ingatlanok nem feltétlenül esnek egy árkategóriába, ezért felmerülhet a kérdés, hogy melyiknek jobb az ár/érték aránya, melyik értékállóbb, melyik jobb befektetés jelenleg? Milyen most “az igazi”? A Balla Ingatlan szekértői posztja következik!

Lakás? Műterem? Iroda? Ebből a budai lakásból bármi lehet!

Köszönhetően az elképesztő panorámának, tetőterasznak és fénynek, a most következő, 140 nm-es ingatlan többféle hasznosítás elé nézhet. Egy biztos, ritkaság az ilyen adottságokkal rendelkező ajánlat a piacon! Művészi hajlamokkal megáldott irodisták, előre a műterem lakásért!

Klasszikus hungarikum: romantika Badacsonytomajon, saját forrással!

Balaton, tanúhegyek, jó borok, csodás panoráma: minden, ami télen-nyáron vonzó lehet a nyugalmat és szépséget keresők számára. Ki mondta, hogy a Balaton csak főszezonban érdekes? Egy 330 nm-es ház, 4000 nm föld és a hungarikum számba menő, mesebeli badacsonyi hangulat következik!

Ingatlanajánló

MÉG TÖBB INGATLAN