Fehér budai szépség a Naphegyen, tulajdonostól eladó!

Fehér budai szépség a Naphegyen, tulajdonostól eladó!

Szerelem-otthon, csodás helyszín, elegáns, barátságos lakberendezés. Egy lakás a Naphegyen, amit jó eséllyel mindenki szeretni fog…

“MODERN, OTTHONOS LAKÁS TULAJDONOSTÓL ELADÓ A NAPHEGYEN! Krisztinavárosban, a Mészáros utcában eladó egy 3 emeletes tégla társasház 1. emeletén egy 2 szobás, igényesen felújított 55 m2-es lakás.

LAKÁS JELLEMZŐI:

Az elmúlt években teljes körűen felújított lakásban egy amerikai konyhás nappali, egy tágas hálószoba, gardrób szoba, fürdőszoba valamint egy mosdó került kialakításra.
A lakás bejárata a lépcsőházból nyílik. Belépve az előszobába jobb kéz felé találjuk a mosdót és a fürdőszobát. Tovább haladva megérkezünk az egyedi tervezésű amerikai konyhás nappaliba. Innen juthatunk el a hálószobához, amely mellett kialakításra került egy gardrób szoba is faltól falig húzódó beépített gardróbszekrénnyel. A hálószobából külön ajtó nyílik a körfolyosóra, amely saját erkélyként használható. […]”

 

Naphegyen élni jó!

 

Naphegyen található ingatlan témában kimeríthetetlen a tárházunk! Nem csak lenyűgöző, nagypolgári értékeket felvonultató otthonokat mutattunk be már korábban. De olyan ritkaságokba is belebotlottunk, mint az 550 nm-es villaépület, melyet így foglalnánk össze:

“Az unikális villaépület egyik, neves operettszerzőnk tiroli házának másolataként épült alpesi szecessziós stílusban, ugyanazon osztrák építész tervei alapján, aki az eredeti villát is megálmodta, és Ausztriában több szecessziós műremek is reprezentálja munkásságát.”

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat’?

További részletek, alaprajz és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!