Egy szégyenlős otthon Örökösföld új lakóövezetében

Egy szégyenlős otthon Örökösföld új lakóövezetében

A nyíregyházi Örökösföld új lakóövezetében kínált ház kapcsán egy ritkán látható módszert, a teljes besötétítést tapasztaltuk.

Míg a legtöbb tulaj kifejezetten napfényes időben és benapozott időszakban készíti el albumát, ennek, a helyi ingatlanpiacon talált otthonnak a tulajdonosai jó eséllyel szerették volna megőrizni inkognitójukat. Hiszen a kilátás alapján sokszor beazonosítható a pontos helyszín. Egy biztos, a 177 nm-es ház így is pazar!

 

Részletek

 

“Nyíregyházán Örökösföld Új lakóövezetében, 177 nm-es, alsó szinten konyha nappali étkező egy légtérben, egyedi beépített gépesített konyhával, külön mellékhelyiséggel és egy teraszkapcsolat a kertre. Felső szinten 3 külön nyíló szoba, erkéllyel impozáns kilátással, gardrób szoba, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval kitűnő adottságokkal rendelkező, járólap és laminált parketta burkolattal, egyedi gázfűtéses, hőtárolóval, 2 szintes sorházat kínálok eladásra. 

Az ingatlan azonnal birtokba vehető, igényes és egyedi kialakítású tágas terekkel rendelkezik, Kelet- Nyugat fekvésű, parkosított, kb 300 m2-es saját telken, külsőleg szigetelt, műanyag nyílászárókkal redőnyözve, klimatizált, riasztóval szerelt. 2 állásos garázzsal és kb 15 nm-es alagsori helyiséggel. […]” 

 

További hasonló otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek Örökösföld új lakóövezetében és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?