Lakás? Műterem? Iroda? Ebből a budai lakásból bármi lehet!

Lakás? Műterem? Iroda? Ebből a budai lakásból bármi lehet!

Köszönhetően az elképesztő panorámának, tetőterasznak és fénynek, a most következő, 140 nm-es ingatlan többféle hasznosítás elé nézhet. Egy biztos, ritkaság az ilyen adottságokkal rendelkező ajánlat a piacon! Művészi hajlamokkal megáldott irodisták, előre a műterem lakásért!

Most akkor ez lakás, műterem vagy iroda?

 

“Elvehetetlen teljes körpanoráma Budapest felett! Irodának, lakásnak, műteremnek is használható Bruttó 180 nettó 140 nm-es 6 szobás ingatlan. Jöjjön, Nézze, Vegye, Vigye!”

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 110 000 000 Ft
  • Méret: 140 m2
  • Szobák száma: 6
  • Lift: Igen
  • Erkély: Igen
  • Fűtés típusa: Cirkó

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Műterem nézőben az ingatlanbazar.hu oldalán

 

Két kedvencünkre fejből is emlékszünk: a Városligetnél kínált, “fájdalmasan szép” műterem lakás, valamint “sírásra késztető” párja is kiugró kincsnek számított felbukkanásukkor. Bár a műterem lakásokért majd megveszünk, egy kicsit motoszkál azért bennünk a kérdés: nem jobb, ha ilyen térbe eleve művészek költöznek? 

Hiszen számos képző- és iparművész él közöttünk, akik számára a speciális tér nem csak vonzó látvány, hanem munkahely is. Az alkotáshoz kialakított műterem struktúra eredetileg őket szolgálja. Egy, a Lakáskultúrában megjelent, nagyszerű interjú nem csak alátámasztja ezt a felvetésünket, de elképesztően szép fotókkal illusztrálja, miért is jó, ha egy képzőművész pár él egy műteremben. Egy építész férj, képzőművész feleség és egy kislány birodalma Lechner Ödön csodálatos épületében fantasztikus ujjászületésen esett át!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?