Tágas Mester utcai lakás, jó adottsággal keresi gondos felújítóját!

Tágas Mester utcai lakás, jó adottsággal keresi gondos felújítóját!

75 nm-en elég kényelmesenel lehet férni. Pest egyik kevésbé körülrajongott, de annál hangulatosabb utcájában, a Mester utcában bukkantunk egy eladó szépségre.

A kiürített, 44,9 millióért kínált otthon rengeteg lehetőséget rejt magában és a felújítás sem feltétlenül igényel vagyonokat. Csak jó ízlést és néhány trükköt! Platán fák, villamos csilingelés, Dunapart egy karnyújtásra: irány a Mester utca!

 

Élet a Mester utcában – részletek

 

A Mester utcai ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 44 900 000 Ft
  • Méret: 75 m2
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 1. emelet
  • Különnyíló szobák: Igen
  • Lift: Igen

“ELADÓ a IX. ker Középső- Ferencvárosi részén, egy 75 nm-s, 2 szobás, I. emeleti, erkélyes lakás. A fűtést és meleg víz ellátást gázcirkó berendezés biztosítja, a lakás mérőórával felszerelt. Az ingatlan minden helyisége felújításra szorul. A különnyíló szobák ablakai, és az erkély a Berzenczey utcára néznek. A lakás egy folyamatosan karbantartott, liftes társasházban, központi helyen található, a környék kiemelkedő infrastrukturális adottságai minden igényt kielégítenek. Elhelyezkedése, adottságai révén értékmegőrző, kiváló befektetés! Az ingatlan PER- és TEHERMENTES!”

00

01

01a

02a

02b

03

04

05

05a

További részletek, fotók és alaprajz a Mester utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?