Okos helykihasználás egy nagyobb, de keskenyebb modern lakásban!

Okos helykihasználás egy nagyobb, de keskenyebb modern lakásban!

Hiába a relatíve tágasabb, 73 nm-es alapterület, nem ebben a lakásban fog apa a gyerekkel focizni. Ettől még nagyon szeretjük a most következő ingatlant, és több okos, helykihasználás kapcsán tippet adó húzást is nagy örömmel látunk!

Az ország nem csak Budapest rovat bemutatja: barátságos, design-os élettér Sopronból! Praktikus helykihasználás, lépcső alatti tárolás, modern színek és kisebb, világos terek várják az érdeklődőket a soproni ingatlanban. A lalás tagoltsága miatt a lakás nem az a kimondott “szellős hodály”, hiába a nagyobb alapterület. De ha valakinek inkább a barátságos, kuckózós életmód a vonzó, az okos miatt jó eséllyel ez az ajánlat lehet az álom-otthon!

 

“Sopronban eladó egy igazi gyöngyszem a belváros közepén. A 77 nm-es lakás egy nagyon szép rendezett társasház második emeletén van. A második emeletre érve három lakás van a szinten, aminek egy nagyon hangulatos közös terasza ami a belső udvarra néz. A lakás belső kétszintes, a lenti, ügyesen megoldott helykihasználás után kialakított lenti térben található egy amerikai konyhás nappali, mosókonyha, wc, tároló. Az emeleten két szoba és egy fürdőszoba. A lakásban a melegről és a melegvízről gáz cirkó kazán gondoskodik, az emeleten a szobákban plafon klíma van, a lakásban beépített szellőzőrendszer került kialakításra. A társasház alatt, mélygarázs bérelhető.”

 

Tipp mindenkinek, a helykihasználáson túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

 

További részletek, fotók és helykihasználás az ingatlanbazar.hu oldalán!