Hernádkak: egy ragyogó, 186 nm-es gyöngyszem!

Hernádkak: egy ragyogó, 186 nm-es gyöngyszem!

A Hernádkak területén kínált, 67,5 milliós családi ház fotói magukért beszélnek. A helyi ingatlanpiacon öröm látni ilyen letisztult, barátságos és elegáns otthont. Nézelődjön, inspirálódjon, esetleg irigykedjen…! Vagy ha teheti, legyen hernádkaki lakos!

Hernádkak elején frekventált helyen eladó sorba került, ez a jó adottságokkal rendelkező tégla építésű családiház, 1609 nm-es telekkel. Az ingatlan melegét 4 megoldás is biztosítani tudja:

– Vegyes tüzelésű kazán

– Kandalló

– Gáz-Cirkó kazán

– Fűtő-Hűtő klíma

Az ingatlanban a melegérzetet továbbiakban a 15 cm-es külső szigetelés segíti. Az ablakok műanyag nyílászárókkal szereltek. Az elektromos hálózatot réz vezetékek biztosítják, valamint a 3 fázis is kiépítésre került. A gépjárművek parkolásáért egy 36nm-es kétállásos garázs felelős. Az ingatlanba bejutást követően, egy 38 nm-es fényes nappali található, ami ideális minden nyugalmi tevékenységhez. A nappaliból nyíló konyha, minden elvárást kielégít. Az ingatlanban, továbbiakban 2 mosdó és egy fürdőszoba került kialakításra, sarokkáddal és zuhanyzóval egyaránt. Az épület részét képezi továbbiakban 3 hálószoba, 1 dolgozószoba,1 kazánház és egy 14 nm-es közlekedő. A hátsó 40nm teraszról az udvarra jutunk, ahol egy medence került kialakításra, valamint a parkosítás is megtörtént. […]”

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Hernádkak ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?