Ráday utcai modern elegancia, 89 nm-en

Ráday utcai modern elegancia, 89 nm-en

Gyönyörűen felújított, modern stílusban berendezett, egyedi lakás eladó szép polgári épületben, a népszerű Ráday utcában. Az ingatlan az utca Bakáts térhez közeli részén helyezkedik el, ablakaiból csodás látványt nyújt a templom tornya – nappal és este kivilágítva egyaránt. A lakás mind tájolása, mind nagyvonalú terei révén felemelő, világos hatást produkál, a modern elegancia érzését kelti a látogatóban. Az ingatlant négy évvel ezelőtt teljeskörűen felújították…

 

A Ráday utcai otthonról, részletesen

A Ráday utcai lakás egy nagyon szép, szobrokkal díszített klasszikus belvárosi épület 3. emeletén helyezkedik el, ahová modern lifttel juthatunk fel. A lakás előtt egy kis, ráccsal védett belépő helyiség található, innen nyílik ez és a szomszéd lakás.

Belépve egy tágas előszobába jutunk, melynek egyik oldalán hatalmas beépített szekrény húzódik végig, mely magában rejti a mosó-, illetve szárítógépet. Innen nyílik a tágas, egy térré alakított konyha-étkező és nappali. A helyiség oldalfalán hatalmas ablakfelületek vannak, az egyik ablakegység két oldalán egy-egy erkély-kilépő található. Ezekről látható a Bakáts tér, valamint a hangulatos Ráday utca mindennapi élete.

A konyha az egyik sarkot foglalja el, berendezése igen egyedi, modern stílust képvisel, nem a megszokott formavilágot mutatja. Az étkező kis szigetként van jelen a helyiségben. A nappali gyakorlatilag két szoba egymásba fonódásából alakul ki, igen tágas térélményt nyújtva így. Innen nyílik a hálószoba, melynek egy részét leválasztva alakították ki az egyedi, stílusos fürdőszobát, amely így, egy üvegfallal leválasztva a szoba részét képezi és igen extravagáns enteriőrt formál. A WC külön helyiségben található, az előszobából nyílik. A parketta eredeti, az előszobában modern műgyanta padló található. A Ráday utcai ingatlanhoz tartozik még egy autóbeálló az épület melletti francia-udvaron. […]

További részletek és fotók a Ráday utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?