Cikkek a erkély címkével

Szalag utcai, felső szinti lakás: kéne, mi?

Az I. kerület csodás részén, a Hagyományok Háza és a Ponty utca között húzódó Szalag utcában sokan szívesen laknának. Hát még akkor, ha zárószinti, napfényes, teraszos lakást kaphatnának. Emberi léptékű áron bukkantunk egy 61 nm-es szépségre…!

Élet Józsefvárosban, kicsit másképp…

Ki ne asszociálna még mindig a VIII. kerület kapcsán a szűkös, piszkosabb utcákra? A városrész azonban már jó ideje reneszánszát éli. Így lehet, hogy a Józsefvárosban is akadnak luxus otthonok. Persze pezsgőfürdős tetőterasszal!

Kuriózum a Csarnok-negyedben, naná, hogy tetőkerttel

A 71 nm-es otthon persze nem csak a pihenésre és exkluzív összejövetelekre alkalmas terasz miatt csodás. A teljes körűen felújított és fullosra berendezett otthon lakberendezési szempontból is izgalmasnak ígérkezik! Nézzen szét egy 150 milliós lakásban, a VIII. kerületi Csarnok-negyedben!

Barátságos luxus a Hegyvidéken, 153 millióért

Tulajdonosa, ingatlanosa gyöngyszemnek titulálta a most következő, 84 négyzetméteres otthont. Nincs min vitatkozni, tényleg ragyogó lakás fotóiban merülhetünk el. Csend, nyugalom, páratlan kilátás és egy hangulatosan modern otthon a Hegyvidéken!

Egy lakás, két, ellentétes irányba néző erkély!

És persze egy csodás, budai panoráma is jár a 125 milliós ingatlanhoz. A két erkélyes otthont már szinte teljesen kiürítették, de még így is érezhető a korábbi, fiatalos, jó hangulat. Egy irigykedős-szeretgetős lakás a hegyvidéki Csorna utcából!

Ráday utcai modern elegancia, 89 nm-en

Gyönyörűen felújított, modern stílusban berendezett, egyedi lakás eladó szép polgári épületben, a népszerű Ráday utcában. Az ingatlan az utca Bakáts térhez közeli részén helyezkedik el, ablakaiból csodás látványt nyújt a templom tornya – nappal és este kivilágítva egyaránt. A lakás mind tájolása, mind nagyvonalú terei révén felemelő, világos hatást produkál, a modern elegancia érzését kelti…

Egy Mátyás hegyi lakás, ahol csak a nappali 60 nm…

Igazi klasszikus szépségre bukkantunk a Mátyás hegy közelében. Polgári miliő, hatalmas, 393 nm-es alapterület, sok-sok könyv. De az intellektusukat csiszolóknak is kijár a kényeztetés, így egy szauna is helyett kapott a 210 milliós ingatlanban!

Teraszra tolóajtó, pályázati pénzből? Igen!

Bár nyílászárócserére támogatást nyújt az otthonfelújítási program, a manapság divatos, kültérre nyíló, hatalmas tolóajtó beépítése – az anyag- és a munkadíjmegoszlás miatt – önmagában nem a legszerencsésebb módja a pályázat alapos kiaknázásának. Jobban jár, ha más felújítási munkálatok számláival együtt nyújtja be a tolóajtószámlát- tanácsolja az ingatlanbazar.hu.

Ingatlanajánló

MÉG TÖBB INGATLAN