Eladó egy aprócska ház a nyugalom szigetén

Eladó egy aprócska ház a nyugalom szigetén

Ha olyan kisméretű ingatlant keres aminek van kertje, itt a lehetőség! A Molnárszigeten kínálják eladásra ezt a 28 négyzetméteres házat, ahol a picike alapterület ellenére egy nappalit, két hálót, konyhát, fürdőt és egy 8 m2-es fedett teraszt is kialakítottak. A tetőtérben talál még plusz 15 m2-t, és a ház teljes terjedelme alatt egy ablakos pincét. Extraként pedig van cserépkályha, fúrt kút és kerti sütögető is.

“Molnárszigeten 1990-ben épült, életvitelszerű lakhatásra a szobaszámra való tekintettel akár több fő részére is tökéletesen alkalmas, azonnal költözhető téglaház eladó!

A 28 nm-es alapterület ellenére nappali+két háló található az alsó szinten, mely ablakos konyhával, fürdővel és egy 8 nm-es fedett terasszal válik teljessé. Ennek felével, valamint a tetőtérben 15,8 nm-en kialakítható hasznos alapterületű leendő szobával számolva jön ki a hirdetésben megadott 48 nm. A épület teljes terjedelme alatt ablakos pince helyezkedik el, az ingatlan csatornahálózatra már rá lett kötve, gáz viszont egyenlőre csak az utca alatt fut. A tetőtéri két ablak, a bejárati ajtó, valamint a fürdőszoba ablaka 2021-ben műanyagra lett cserélve, a többi nyílászáró fém keretes, thermo üvegezéssel. A fűtésről 2 éves cserépkályha gondoskodik, a vezetékes víz mellett egy 43 méter mély fúrt kút, valamint egy pincei Norton kút is szolgálatba állítható a Hidroforral együtt.

Említésre méltó még: 3×35 amperes ipari áram, autóbeállási lehetőség telken belül, kerti sütögető, termő gyümölcsfák (2 őszi- és 2 sárgabarack, 2 meggy, 2 szilva, 1 datolyaszilva, 1 alma),szőlőlugas, tehermentes tulajdoni lap.”

 

További otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.