Cikkek a parketta címkével

Mire gyanakodjunk, ha egy túl olcsón kínált ingatlan hirdetésébe futunk bele?

Hogyan állnak hozzá a vevők az átlagosnál alacsonyabb áron kínált ingatlanokhoz? Lecsapnak rá, nehogy elszalasszák a “jó vételt”, vagy pedig rendkívül óvatosan, gyanakodva, vizsgálódva közelítenek hozzá? Az ingatlanközvetítő elmondja tapasztalatait, és azt is, hogy milyen átverésekkel találkozott eddig olcsó kategóriában.

Ráday utcai modern elegancia, 89 nm-en

Gyönyörűen felújított, modern stílusban berendezett, egyedi lakás eladó szép polgári épületben, a népszerű Ráday utcában. Az ingatlan az utca Bakáts térhez közeli részén helyezkedik el, ablakaiból csodás látványt nyújt a templom tornya – nappal és este kivilágítva egyaránt. A lakás mind tájolása, mind nagyvonalú terei révén felemelő, világos hatást produkál, a modern elegancia érzését kelti…

Egy tökéletes lakás alapanyag a Rózsa utcából

Eladó néhány saroknyira a körúttól, a Nyugati pályaudvar közelében egy 46 m2-es, panorámás, napfényes, III. emeleti lakás a Rózsa utcában. Az ár megfelelő, az alaprajz és a lakás állapota, helyszíne és adottságai pedig akár álom-otthon alapanyaggá predesztinálják az ingatlant!

Ha egy lakás parkettája és hajópadlója ilyen szép, vétek nem megvenni!

Teleki térre néző, 57 nm-es, 3. emeleten található átlagos állapotú, mégis ragyogó otthont kínálnak eladásra, mindössze 32,5 millióért. Sok felújítás rákfenéje a padló újra burkolása. Nos, itt erre nem lesz szükség. És nem laminált műanyagon kell járkálni. Hanem csillogó-villogó fa padlón! Mi akár a lépcsőházban is ellaknánk egyébként…

A hét ingatlana: 252 nm-nyi kilátás a “Krisztinára”

Bár az alábbi, 206,5 milliós lakáson talán van mit felújítani, azért ahhoz kétség sem fér, hogy a páratlan kilátás és tágas terek megérik a pénzüket. Parketta és ajtókeret dömping a klasszikusok szerelmeseinek, elképesztő méretű helyiségek az átalakítás vizionáriusainak!

Nézegessen képeket 696 nm-nyi műemlékről. És/vagy vegye meg!

Ki ne szeretne a Fő tér és a Tűztorony vonzáskörzetében élni Sopronban? Romantikus, elegáns hely, egy lépés csak a határ, miközben a magyar főváros sem a világvége. Befektetők és álmodozók figyelem, 8 fotó egy meseszép, eladó ingatlanról!

Ingatlanajánló

MÉG TÖBB INGATLAN