Ingatlan mindössze 4 millióért: alakítsa kedvére!

Ingatlan mindössze 4 millióért: alakítsa kedvére!

Gyula város egyik legszebb részén, Városerdőn kínálják megvételre ezt a félkész ingatlant. Az alapozás kész, a falak visszabontva, a többi lehet hogy pont Önre vár? A tervek szerint 2 szoba, 1 nappali és 1 fürdőszobás ház konyhájából csodás kilátás nyílik a kertre és a tervezett fedett teraszra. Persze a belső terek még alakíthatóak és ami a legjobb, hogy a vízpart is csak néhány percnyire van. 

“Eladó Gyula város egyik legszebb részén, a csendes, jó közlekedésű Gyula Városerdőn egy 55 m² lakótérrel rendelkező félkész nyaraló. Az alapozás megtörtént a falak már vissza lettek bontva, a befejezés Önre vár! A telek mérete 448 m².

Az épület a tervek szerint 2 szobából, 1 nappaliból és 1 fürdőszobából áll, melyek jól kihasznált terekkel büszkélkednek, de ettől függetlenül a jövőbeli tulajdonosnak lehetősége van a belső terek átalakítására is. Az amerikai konyhából csodás kilátás nyílik a kertre, illetve a tervezett fedett teraszra. A telken a közművek közül a víz és a villany van bent. A vízpart mindössze néhány percnyi sétára található. Az erdei iskola is a közelben található, ami tavasztól őszig túrázási lehetőséget és számos programot is biztosít. Amennyiben szeretne minden nap madárcsicsergésre ébredni, vagy egy olyan nyaralót keres, ami messze a város zajától nyugodt pihenést biztosít, akkor most megtalálta! Fejezze be Ön és legyen olyan, amilyennek elképzelte! Hívjon és tekintse meg mit tudna kihozni Belőle!”

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.