Egy lakás, két, ellentétes irányba néző erkély!

Egy lakás, két, ellentétes irányba néző erkély!

És persze egy csodás, budai panoráma is jár a 125 milliós ingatlanhoz. A két erkélyes otthont már szinte teljesen kiürítették, de még így is érezhető a korábbi, fiatalos, jó hangulat. Egy irigykedős-szeretgetős lakás a hegyvidéki Csorna utcából!

 

A két erkélyes otthonról, részletesebben

 

Orbánhegy könnyen elérhető részén, magaslati ponton, csendes utcában eladó egy 123 nm-es, 2 ERKÉLLYEL rendelkező, KÜLÖNLEGES PANORÁMÁJÚ, 2. emeleti LOFT LAKÁS. Az ingatlant jelenleg tágas, nagyvonalú terek jellemzik, panorámája egyedülálló.

Egyik erkélyéről a Budai vár és a Szabadság-szobor látható, a másik erkély a lakás nyugati oldalán helyezkedik el és erdőre néz. Hatalmas 60 nm-es amerikai konyhás nappalija keleti tájolású. Két másik szobája 20 és 24 nm-es, de könnyen kialakítható + 1 szoba és egy gardrobe-szoba is.

A két erkélyes ingatlan épülete előtt ingyenes a parkolás. Infrastruktúra és a tömegközlekedés is kiváló. A környék méltán a budai oldal egyik legkedveltebb része, zöldövezeti, nyugodt környék, mégis néhány perc elérhető Buda központi része.

 

További részletek és fotók a két erkélyes lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?