Balatoni nyár: amikor a nádtető és az ultramodern találkozik…

Balatoni nyár: amikor a nádtető és az ultramodern találkozik…

Balatoni, lélegzetelállító panorámás, elegáns nyaraló keresi új tulajdonosát Balatonakalin. Az 550 millióért kínált ingatlanban tényleg élmény szétnézni! Sok-sok fotó egy fél milliárdos ritkaságról!

A balatoni szépségről, részletesen

 

“Balaton északi partján Akaliban, a Tihanyi félsziget, nyugati panorámájával , gyönyörű, modern mégis hagyományokat megőrző, impozáns balatoni nyaraló komplexum eladó. Minőségében minden luxust megtalál . A Főépület 5 hálószoba+ nappali-étkező, amerikai konyha elrendezésű ,tágas, terasz kapcsolatos. Saját boros pincével. A fedett terasz közvetlen egy fűtött medence mellett helyezkedik el. 5000 m2-es parkosított kert kapcsolattal. A balatoni területen egy vendégház is helyet kapott, ahol 55m2-en 2 háló+ nappali található.”

További részletek és fotók a balatoni ritkságról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Balatoni fogások, minden mennyiségben

A “magyar tenger” környékét nem csak nyáron, de télen is szeretjük körbejárni. Mindig van érdekesség és felfedezni váró szeglet. És persze mindig akad eladó, balatoni telek, ház, nyaraló. Az árak persze változnak, az árrobanásokról és esésekről pedig épp úgy beszámolunk, mint az über cuki apróságopkról, vagy épp az impozáns luxus ingatlanokról. Mert ami balatoni, az tényleg mindenkit vonz!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?