Egy Bauhaus bérház, amelybe beleszerettünk a Villányi úton!

Egy Bauhaus bérház, amelybe beleszerettünk a Villányi úton!

És persze egy eladó, felújítandó lakás, amely “Trainspotting” rajongóknak igazi élmény lesz! Panoráma a Gellért-hegy lábánál, a presztízs értékű Villányi úton!

A Villányi úti lakásról, részletesen

 

“Budapesten a Villányi úton remek közlekedés mellett eladó egy 92 nm-es 3.emeleti 2+2 félszobás panorámás lakás!  A nappaliból csodás kilátás látható a Sashegyre. Az ingatlanban a teljes felújítás jelenleg is zajlik! Új nyílászárókat, új burkolatot kapott és a teljes vezeték cserét elkezdték!   Nagy közös terének köszönhetően igazi családi fészek válhat belőle. A lakóközösség nagyon jó, a ház tiszta és rendezett, igazi stílusos Bauhaus épület.

A közlekedés remek: a háztól 2 percre villamosmegálló ( 17-61) és buszmegálló (960) is található. A Feneketlen tó és a Gellérthegy közelsége remek szabadidős élményekre ad lehetőséget. A közelben bevásárlóközpontok, óvodák, iskolák találhatók. Ez egy igazán kellemes, jól élhető, tágas otthon Buda szívében.”

További részletek és fotók a Villányi úti lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?