A hét színpárja: kék és narancs, egy kiadó, Dohány utcai lakásban!

A hét színpárja: kék és narancs, egy kiadó, Dohány utcai lakásban!

Csodás, kék és narancs színekkel játszó lakás keresi bérlőjét szeptembertől, a Dohány utcában! Ha épp lakást keres a belvárosban, vagy szereti a lakberendezési inspirációkat, esetleg Klimt rajongó, akkor ez a hirdetés önnek szól!

 

A Dohány utcai design lakásról, részletesen

 

“Kiadó!!!! Szeptember 1-től kiadó egy 53 nm-es, tágas, világos 1. emeleti bútorozott lakás a VII. Kerület Dohány utcában, tömegközlekedéssel jól elérhető helyen. A lakás az alábbi helyiségekből áll: a folyosóról nyílik 1 tároló helyiség beépített szekrénnyel, 1 fürdőszoba, illetve 1 szép amerikai konyhás nappali. A nappaliból nyílik a hálószoba. A lakás teljesen fel van újítva. Légkondicionálóval, mosógéppel, hűtővel, mikrohullámú sütővel, tv-vel, konyhai eszközökkel felszerelt. Mind a gépek, mind a bútorok újszerűek. A Dohány utcai lakás fűtése gázcirkó, kedvező fogyasztással. A közös költség csak 6.000.- Ezer Forint /hó. Bérleti díj.165.000.- Ezer Forint/hó Kaució : 2 hónap”

További részletek és fotók Dohány utcai kiadó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?