Smaragdzöld: A Mátray utcában még mindig jól fest a 2021-es lakberendezési trend

Smaragdzöld: A Mátray utcában még mindig jól fest a 2021-es lakberendezési trend

A Mátray utcában egy lélegzetelállítóan elegáns, 68 nm-es lakás kapcsán megmutatjuk, miért rajongunk 2023-ban is még mindig a smaragdzöld kapcsán! Lessen be egy 124,9 milliós otthonba a helyi ingatlanpiacon!

A smaragdzöld, mélyzöld szín árnyalatainak használata 2021-ben volt igazán a csúcson. Az igényes – és nagyobb büdzsével rendelkező – felújítások, befektetések esetén nem meglepő, hogy nálunk is felbukkant ez a korábban mellőzött szín. Néhány irányadó magazin anyaga alapján egyébként 2023-at is uralja még az árnyalat. Ennek fényében összeszedtünk pár tippet felújítás, lakás megújítás előtt állóknak. De előbb jöjjön az említett, látványos jó példa a Mátray utcából!

 

”Elegáns, luxus design lakás a Várfok utcánál! Budapest szívében a Budai Vár alatt, eladó 1930-ban Bauhaus stílusban épült társasház félemeletén található, 68 négyzetméteres lakása. Az ingatlan teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át. Letisztult, modern enteriőr- minőségi, modern gépesített konyhabútor- beépített, egyedi gardrób- új betonozás, vakolat, illetve gipszkarton falak- új víz- és villanyvezetékek- új elektromos cirkó- elektromos padlófűtés (helyiségenként szabályozható)- kaputelefon 

A délkeleti tájolású napfényes, lakberendező által álmodott lakás egy nagy nappali + étkezőre, egy tágas hálószobára, gépesített konyhára, valamint egy WC-vel felszerelt fürdőszobára oszlik meg. Az épület rendszeresen karbantartott, körfolyosós, lifttel felszerelt, így könnyedén fel lehet jutni a lakásba.Környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, bevásárlóközpontok, kultúrintézmények, éttermek és nem utolsó sorban a budai várnegyed a közvetlen közelben. Parkolás az utcában könnyedén megoldható, ahogyan a tömegközlekedés is. […]” 

További izgalmas, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Színek, amivel a smaragdzöld jól mutat

 

Mivel párosítsuk a smaragdzöld szoba belsőt? Izgalmas palettáról válogathat bárki, aki akár egy-egy helyiség, akár az egész otthona kapcsán leteszi voksát a mély zöld árnyalata(i) mellett:

  • őszibarack
  • padlizsán
  • rózsa
  • rubinvörös
  • rózsaszín

Ahogy a fenti listából kiderül, a bútorok, lakberendezési kiegészítők és festékek kapcsán is elég nagy a mozgástér, ha hangsúlyt szeretnénk adni a smaragzöldnek. A fehér használata mellett (ld. a fenti, csodás lakást) az izgalmas meleg színek és néhány pasztell árnyalat is jól passzolhat az új holmikhoz!

 

Tipp mindenkinek! 

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?