299 millióért bárki “provanszi hangulatba” kerülhet a Kuruclesen!

299 millióért bárki “provanszi hangulatba” kerülhet a Kuruclesen!

A “provanszi hangulat” jegyében megálmodott, ragyogó, II. kerületi, privát kertes lakás már nyitó képével a képernyőhöz vonzza a tekintetet. A 186 nm-es otthonban szétnézve azonban még több irigylésre méltó finomság tárul fel. Álmodozzon velünk egy, a helyi ingatlanpiacon talált elképesztő szépség kapcsán!

“ Amikor egy lakás felér egy műalkotással… Modern életérzés provanszi hangulatban ! Budapest, II.kerület Kurucles részén, az erdő mellett, eladó egy 186 nm alapterületű (plusz tárolók, pince, borospince, terasz) csodás, napfényes, nappali + 4 hálószobás, dupla komfortos lakás,150 nm privát kerttel ! Az ingatlant 4 éve újították fel teljesen, így akár azonnal beköltözhető ! Gázcirkó, GREE-klíma és kandalló is fűtheti az ingatlant, így fenntartása is nagyon gazdaságos. 

A főépület a 19. század végén épült vadászháznak és ezt bővítették ki a 80-as években és alakították át három lakásos társasházzá. Egy L alakú épületet kell elképzelni, melynek az egyik szárán található az ingatlan. A földszinten kertkapcsolatos óriási élettér ad lehetőséget akár egy nagyobb családi, vagy baráti összejövetelre: a hatalmas nappali, télikert és konyha – étkező igazi közösségi tér ! A galéria miatti nagy belmagasság tovább fokozza a tágasság érzetét. A földszinten található még egy vendégszoba és fürdő. A kandalló mellől induló lépcső a galériára vezet, ahol újabb, immár privát nappalit találunk, illetve három kényelmes hálószobát, valamint fürdőszobát, wc-t. A saját kert további ajándékokat rejt: borospincét és nyárikonyhát a kerti partyhoz ! Sőt, még egy gyerekkuckó is helyet kapott a nyári konyha felett ! A család éppen nem használatos tárgyai elférnek a főépület alatt található, kizárólagos használatú, 17 nm-es száraz pincében. Mivel ennek a helyiségnek ablakai is vannak, így akár konditerem is kialakítható benne ! 

Az utca túloldalán már az erdő ontja az oxigént: túraútvonalak csábítanak sétára, kirándulásra télen, nyáron. Tapasztalja meg azt az érzést, amikor nem akar elmenni otthonról ! Provanszi hangulat és teljes kényelem, csak 10 percre a Széll Kálmán tértől.[…]”

További izgalmas, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

De mi az a provanszi stílus?

 

A provanszi vagy provence-i stílus Franciaország déli részéből származik, a Cote d’Azur szelíd kecsességét közvetíti, ötvözve a vidéki házak nagy múltra visszatekintő hagyományaival. A Provence szellemében kialakított belső tereket kényelem és otthonosság tölti jellemzi. Melyekben az ember mintha érezné a tengeri szellő frissességét, a dél-francia gyógynövények és levendula illatát…

 

A provence-i stílus néhány jellemzője:

  • stukkózott falak
  • pasztell árnyalatok
  • herbáriumok és különféle friss virágok
  • természetes textúrák és anyagok
  • fafaragványok
  • patinás, enyhén kopott bútorok 
  • kerámia és porcelán figurák 
  • virágminták
  • kovácsoltvas elemek 

A belsőépítészeti merítés tehát aránylag széles skálán mozog, de egy biztos, a provance-i stílust mindig a világos, természetes és meleg árnyalat jellemzi.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?