505 ezer euróért ilyen dunai panorámás házat kaphatunk Nagymaroson

505 ezer euróért ilyen dunai panorámás házat kaphatunk Nagymaroson

Az 505 ezer eurós áron kínált, 210 nm-es, dunai panorámás családi ház valódi kincs Nagymaroson és a helyi ingatlanpiacon. A frissen felújított otthon üres tereibe kiválóan beleképzelhetőek a saját használati tárgyak, bútorok. Álmodozzon kicsit velünk! Az nem kerül semmibe…

“ NAGYMAROSON, CSODÁLATOS DUNAI PANORÁMÁVAL , EXKLUZÍVAN , EGYEDIEN FELÚJÍTOTT 210 M2-ES CSALÁDIHÁZ ELADÓ !Nagymaros zártkerti övezetében, összesen 3300 m2-es gondozott, zöld területen, 210 m2-es belső három szintes, kiváló elosztású, hangulatos családiház eladó !Az ingatlan alapja 1960-as években épült , teljes felújítását és átalakítását jelenlegi tulajdonosa az elmúlt másfél évben végezte.

A felújítás során teljesen új, modern elektromos- padlófűtés került beszerelésre mind a három szinten. Minden szinten új nyílászárókat, burkolatokat, szanitereket, vezetékeket cseréltekA 3300 m2-es saroktelken, amelynek két bejárata is van, két utcáról, saját fúrt kúttal rendelkezik 110m mélyről , amely bőven elegendő vízhozammal rendelkezik, a teljes ház víznyomását , vízszükségletét ellátja.Az új tulajdonosra csak a ház A külső szigetelése, festése, és esetleg a terasz terv szerinti bővítése várhat. […]”

További izgalmas, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Tipp mindenkinek, 505 ezer euró felett és alatt is!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?