Design lakás lekerekített fürdőszobával, kiemelt falakkal

Design lakás lekerekített fürdőszobával, kiemelt falakkal

Színkavalkád, szellős, egybenyíló terek és egy szokatlan fürdőszobai megoldás: a 60 nm-es, nagy betűs design lakás hol máshol lenne, mint az V. kerületben? Inspiráló és vonzó képek, most!

A design lakásról, részletesen

 

“BAZILIKÁNÁL FRISSEN FELÚJÍTOTT EGYEDI DESIGN LAKÁS! Műszakilag és esztétikailag teljes körűen, igényesen felújított, nem szokványos, fiatalos stílusú lakás, rendezett, liftes társasház 4. emeletén. Amerikai konyhás nappali + 2 külön nyíló hálószoba. A lakáshoz egy pici erkély is tartozik. Közös költség 26.000 Ft amely a korlátlan vízfogyasztást is magába foglalja. Minőségi gépekkel felszerelve, egyedi bútorokkal, klímával kerül értékesítésre.”

További képek a szuper design lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Design lakás témában a határ a csillagos ég

 

Bár a “design lakás” jelző nem fed egyetlen, konkrét stílust, azért nagyjából belőhető, milyen jellegű ingatlanok kapcsán jön szembe ez az egyre gyakoribb kulcsszó. Az egybenyitott terek, a minimalista lakberendezés és egy-egy vezetőszálként használt szín jó eséllyel felbukkan a design lakásként jelölt hirdetésekben.

A fenti, eladó otthon jó példa arra, hogy egy egykor sötét, túl-tagolt bérházi lakásból milyen egyedi és izgalmas design lakás hozható létre. A színek élénk, de nem harsány használata, a kis belső erkély a maga ügyes biciklitárolójával, és persze a fürdőszoba formája is mind-mind inspirálóal lehetnek felújítás, befektetés előtt állók számára!

Még több ötletért és ragyogó design elemét irány a blog témának szentelt szekciója és a lakasklutura.hu oldala!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?