Cikkek a színes címkével

Mostan színes tintákról álmodom. Mármint lakásról. Meg is van!

XI. kerület, 65 millió forint és sok-sok színben pompázik. De nem bántóan, inkább vidáman. Persze lehet, ez valakinek már sok, mi is változtatnánk itt-ott, de alapvetően nagyon tetszetős a most következő, Bartók Béla úti, 72 nm-es lakás! Vagy ön az egészet átfestené?

Egy nagyon színes kislakás Ligetvárosból!

A mindössze 29 nm-es otthon fotói azonnal megfogják a szemet. Hiába, így kell érdeklődőt fogni! A profi fotókon és effekteken túl persze ott van maga az ingatlan is: egy helyes, Dembinszky utcára néző, felújított garzon! Ár: 24,99M

A hét színe: a kanári sárga. A modell: egy 54,9 milliós budai lakás!

Bár vannak, akik nem kedvelik a túl erős, markáns színeket, időnként szeretjük megmutatni az extrémebb falfestéseket is. Így mindenki számára látható, hogyan működik a dolog egy adott térben. Ami itt jól működik, hogy a szín nem megy fel egészen a plafonig. Illetve hogy láthatóan profi készítette a festést. Így a sárga szín intenzív és egyenletes,…

Őszi lakásdekoráció 0 Ft-ból, nem csak kicsiknek!

Itt van az ősz, itt van újra…Használjuk ki a ragyogó szépségét és gyűjtsünk falevelet, pont mint óvodás, kisiskolás korunkban! A füzetbe préselése helyett – ami egyébként továbbra is ó móka – mutatunk pár pofon egyszerű megoldást, amivel a lakás gyönyörű színekbe borulhat. Költség: 0 Ft!

Őrületes színkavalkád 54,6 millióért az Akácfa utcában

Mindig is szerettük a fehér alapot, a fény felerősítését. És mindig tudtuk, hogy milyen egyszerű megtörni és feldobni a ragyogó, tiszta fehér felületeket. Íme egy lenyűgöző pesti lakás, ahol a színek élnek! 10 fotó, rengeteg geometria!

Ingatlanajánló

MÉG TÖBB INGATLAN