Alkalmi áron kastély eladó, avagy a szepetneki Batthyány örökség

Alkalmi áron kastély eladó, avagy a szepetneki Batthyány örökség

365 nm-nyi, történelmi élettér mindössze 35 millió forintért eladó. Lássuk, milyen állapotban van a kincset érő szepetneki ingatlan!

A szepetneki Batthyány kastélyról

 

“KISKASTÉLY, MOST MÉLTÁNYOS ÁR ALATT ELADÓ!!! Szepetneken – Nagykanizsa közelében – 365 m2-es, az 1800-as évek végén klasszicizáló stílusban épült, FELÚJÍTANDÓ állapotban lévő volt Batthyány kastély eladó. Az épület földszintjén 3 szoba, konyha, wc, közlekedő és lépcsőház található. Az emeleten 3 szoba, nappali panorámás terasszal, közlekedő, wc, fürdőszobának előkészített helyiség, lépcsőház vannak. A szepetneki épület alatt nagy boltíves tágas pince van. Az épület felújítását a tulajdonosa már elkezdte, a tetőszerkezet kijavításra került, valamint a felső szinten lévő helyiségekben a nyílászárók ki lettek cserélve, a padozat lett felújítva. A fűtés jelenleg 3 cserépkályhával megoldott az emeleti részen. Telek: 7.000 m2 […] ”

További képek és részletek a szepetneki kastélyról az ingatlanbazar.hu oldalán!

A szepetneki épület hányattatott jelene

Az eladó szepetneki kastélyról 2017-ben a Borsonline.hu és mi is beszámoltunk. Akkor a vételár 16 millió forint volt. A jelenlegi ár ugyan magasabb, de még így is pesti garzon árában mérhető az elhanyagolt kincs!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?