Cikkek a sárga címkével

Egy szürke-sárga, modern otthon a Palotanegyedben

A piaci kínálatot elnézve a Palotanegyedben álló ingatlanok reneszánszukat élik. Legalábbis egy részük megkapta mostanában a patinás környéknek és a fiatalos lendületnek kijáró kinézetet. Ebben a 37 nm-es lakásban sincs ez másképp!

Egy újabb stúdiólakás a kedvenc felújítónktól!

A most következő lakás ismerős lehet azok számára, akik kifejezetten kicsi, de ízlésesen és átgondoltan felújított otthonokat keresnek a fővárosban. A Horváth Mihály tér közelében már találtunk korábban egy “menta zöld finomságot”, most pedig egy élénkebb, levél zöld és sárga színekkel játszó stúdiólakásra bukkantunk. Kéne, eléggé…

Egy apróság a Haris közben. Vagy akár kettő…

Budapest nagybetűs Belvárosában bukkantunk a két kislakásból álló konstrukcióra. A méltán népszerű Haris közben lévő lakásokat szemmel láthatólag befektető újította fel, a kor igényei és divatja szerint. Az ár persze borsos, hiszen nem akármilyen helyszínről van szó. Szédítő magasság és egy 26 nm-es otthon ígérete következik!

Tágas, 92 nm-es lakás meseszép házban, a Diplomatanegyedben!

Bár az életünk otthon töltött részét a lakáson belül, a négy (sok) fal között töltjük, sokunk számára fontos kérdés a ház, a lépcsőház is. Jöjjön egy olvadásra késztető, gyönyörű épület a Diplomatanegyed szívében, és persze egy eladó, tágas lakás!

Magas emeleti dizájn lakás a “Nyolckerből”, 27,5 millióért!

Csodás, azonnal költözhető 3. emeleti dizájn lakást kínálnak megvételre a Bezerédi utcában. A szürke-sárga színkombináció, a divatos skandináv bútorok és az élhető, 30 nm-es tér abszolút favoritnak tűnik a lépésről-lépésre fejlődő VIII. kerületben!

Ingatlanajánló

MÉG TÖBB INGATLAN