Magas emeleti dizájn lakás a “Nyolckerből”, 27,5 millióért!

Magas emeleti dizájn lakás a “Nyolckerből”, 27,5 millióért!

Csodás, azonnal költözhető 3. emeleti dizájn lakást kínálnak megvételre a Bezerédi utcában. A szürke-sárga színkombináció, a divatos skandináv bútorok és az élhető, 30 nm-es tér abszolút favoritnak tűnik a lépésről-lépésre fejlődő VIII. kerületben!

A dizájn lakás, konkrétumok formájában

 

“Eladó a Bezerédj utcában egy jó állapotú társasház 3. emeletén egy teljes körűen felújított, fiatalosan kialakított lakás! A felújítás során új fa nyílászárók valamint burkolatok és szaniterek kerültek beépítésre. Ráadásul teljes víz-, csatorna- és villanyvezeték csere is megtörtént. Az ár magában foglalja a teljes körűen beépített, egyedileg gyártott, gépesített dizájn konyhabútort (hűtő,sütő, főzőlap). Valamint az egyéb bútor berendezést (kanapé,gardrób, ágy, étkezőasztal stb). Közös költség: 11.000 Ft, amibe beletartozik a víz.

A környék folyamatosan megújuló és tömegközlekedés szempontjából a dizájn ingatlan kiváló helyen található. Blaha Lujza tér és a II. János Pál pápa tér néhány perc alatt elérhető. Illetve néhány megállóra található a Semmelweis Egyetem és Óbudai Egyetem, így nagyon könnyen kiadható rövid, közép és hosszú távon! […]

További részletek, fotók és alaprajz a dizáj lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?