Egy szürke-sárga, modern otthon a Palotanegyedben

Egy szürke-sárga, modern otthon a Palotanegyedben

A piaci kínálatot elnézve a Palotanegyedben álló ingatlanok reneszánszukat élik. Legalábbis egy részük megkapta mostanában a patinás környéknek és a fiatalos lendületnek kijáró kinézetet. Ebben a 37 nm-es lakásban sincs ez másképp!

 

A Palotanegyedben kínált otthonról

 

“A VIII. kerület PALOTANEGYEDBEN klasszikus téglaépítésű polgári stílusú belvárosi ház második emeletén eladó egy minőségi alapanyagokkal teljes körűen és igényesen felújított 37 nm -es gyönyörű lakás. A lakás teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át. Új műanyag, szigetelt nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó. A felújítás magában foglalta a vezetékek, burkolatok és szaniterek cseréjét. Új konyhabútor, mosogató, tűzhely, páraelszívó került beépítésre. Elektromos fűtése tiszta és gazdaságos. A Palotanegyedben található lakásban minden egyedi mérőórás. A lakás utcai zajtól mentes, belső udvarra néz. Infrastruktúra, közlekedés kiváló. Karnyújtásnyira számos egyetem. Pázmány Péter Katolikus, Semmelweis Egyetem. A lakás tehermentes. 1/1 tulajdonú.”

 

További részletek és fotók a Palotanegyedben lévő lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek, Dózsa György út ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?