Egy apróság a Haris közben. Vagy akár kettő…

Egy apróság a Haris közben. Vagy akár kettő…

Budapest nagybetűs Belvárosában bukkantunk a két kislakásból álló konstrukcióra. A méltán népszerű Haris közben lévő lakásokat szemmel láthatólag befektető újította fel, a kor igényei és divatja szerint. Az ár persze borsos, hiszen nem akármilyen helyszínről van szó. Szédítő magasság és egy 26 nm-es otthon ígérete következik!

A Haris közben kínált lakás(ok)ról, részletesen

 

“V. kerület szívében, a Haris közben eladó egy V. emeleti, felújított, világos lakás. Műszakilag és esztétikailag is teljes felújításon esett át, lakberendező tervei alapján. Használati megosztással eladó, külön mérőórákkal (villany-víz). A ház rendezett, a lakóközösség csendes, a rövidtávú kiadás nem engedélyezett. A berendezés a vételár részét képezi! A mellette lévő 28 nm-es, szintén felújított és berendezett lakással együtt történő vásárlás esetén a vételár: 79,9 M Ft. Az alaprajzon mindkét Haris közben lévő ingatlan szerepel, a bal oldali a 26 nm-es lakás.”

További részletek, fotók a Haris közben kínált lakás(ok)ról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?