Városmajori nyalánkság a Maros cukrászda közeléből!

Városmajori nyalánkság a Maros cukrászda közeléből!

53 nm-es, elegáns, kellemes otthont kínálnak megvételre a Városmajor tőszomszédságában. Infrastruktúra, zöldfelület és kiváló édességek, egy helyen!

“Eladó Lakás Budapest XII. kerületében, a Városmajortól néhány lépésre. A Széll Kálmán tér, és a Déli Pályaudvar csak néhány perc séta. A tömegközlekedés kiváló, a fonódó villamoshálózattal a város bármely pontja hamar elérhető. Óvoda, általános iskola, és a Városmajori Gimnázium csak néhány utcára találhatóak.

Igazi budai utcácska, a szomszéd házak aljában található bolt, pékség, zöldséges, kávézó és étterem egyaránt. Az öt emeletes ház 2. emeletén található a teljeskörűen felújított, két és fél szobás lakás. Egy nagy, és egy kisebb hálószoba, egy nagy, tágas, egy légterű amerikai konyha+ nappali, valamint fürdőszoba és külön mosdó helység. A kisebb szobából tároló helység nyílik, ami akár gardróbnak is beépíthető. Az egyedileg gyártott külső fa nyílászárók energiahatékony 3 rétegű üvegezéssel készültek, illeszkedve a polgári hangulatú fa borításokhoz, illetve a felújított, elegáns belső ajtókhoz. Ízléses berendezése és hangulata miatt remek befektetési lehetőség is, akár luxus apartmanként is megállja a helyét.

A városmajori lakás tartozéka, így a vételár részét képezi a teljes gépesített konyhabútor, a fürdőszobai beépített mosdószekrény, és az előszobai gardróbszekrény. A lakással együtt akár a komplett bútorzat, lámpák, lakástextilek is megvásárolhatóak, külön megállapodás alapján.  A városmajori lakás azonnal költözhető!”

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

 

További részletek, fotók és alaprajz az eladó, városmajori lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!