Egy két világháború közötti, 9 szobás ház, nem csak befektetőknek!

Egy két világháború közötti, 9 szobás ház, nem csak befektetőknek!

Ha elég nagy a család, nem biztos, hogy a jelenleg panzióként működő épületnek meg kell tartani a funkcióját. Bár az is igaz, olyan jó helyen van a ház, hogy nehéz ellenállni a bevétel csábításának. Egy 600 nm-es, izgalmas kincs a múltból, 200 millió forintos áron!

“Heves megye, Eger, belvárosában, a vártól 200 méterre eladó egy közel 600 m2 , 9 szobás jelenleg is működő panzió! Több éve bevezetett, jelenleg is működő szálláshely. A telek mérete 1.598 m2 , melyen még további közel 100 m2 épület található ,amelyben további szálláshelyek kialakítására van lehetőség. A telken található továbbá egy 20 m hosszú pinceág, melyből a városhoz illő borospince alakítható ki.

Az panzió 3 éve esett át egy nagyobb korszerűsítésen, fűtésrendszere, villamoshálózata, ill. tűzjelző rendszere teljes cserét kapott. Minden szobához, (melyek különböző méretűek) tartozik egy fürdőszoba, mely családok, nagycsaládok, iskolás csoportok befogadására alkalmas. Az alaksorban helyezkedik el a közös étkező, ahol közel 40 fő tud helyet foglalni, ez kisebb rendezvények befogadására is alkalmas pl. esküvők, ballagások. Az udvaron található parkolóba 10 db személyautónak, vagy 2 db autóbusznak lehet kényelmesen helyet biztosítani. Céges kirándulások, nyugdíjas csoportok rendszeresen látogatják a szálláshelyet. A hozzátartozó kerthelység méretéből fakadóan még számos lehetőség van az épületben.”

00

00a

01

01a

02

02a

03

04

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!