Élet Józsefvárosban, kicsit másképp…

Élet Józsefvárosban, kicsit másképp…

Ki ne asszociálna még mindig a VIII. kerület kapcsán a szűkös, piszkosabb utcákra? A városrész azonban már jó ideje reneszánszát éli. Így lehet, hogy a Józsefvárosban is akadnak luxus otthonok. Persze pezsgőfürdős tetőterasszal!

A Józsefvárosban kínált szépségről

 

 

Budapest, VIII. kerületben, Józsefvárosban, a Rákóczi tér szomszédságában, megvételre kínálok egy exkluzívan felújított, amerikai konyhás nappali + étkezős, két külön nyíló hálószobás, 2 fürdőszobás, 115 négyzetméter alapterületű luxus lakást! A lakás 2016-ban lett átadva, kifogástalan állapotban van, igényesen berendezett és kivitelezett. Modern és letisztult új konyhabútor került a lakásba étkezővel, minőségi konyhai gépekkel felszerelve.
A Józsefvárosban található ingatlan további kényelmét 1 káddal és 1 zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba illetve 2 mellékhelyiség szolgálja.

A lakás hatalmas előnye a 85 m2-es erkély, amely modern bútorokkal és Wellis jacuzzival került kialakításra, így a lakás a privát, illetve a meghitt pihenést maximálisan biztosítja, emelve eggyel magasabb szintre a megélhető luxust. A Józsefvárosban kínált lakás teljesen tehermentes, az egyik legjobb ajánlat a piacon! Nézze meg a lakást és személyesen győződjön meg arról, hogy a lakás élőben még szebb, mint a képeken.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

 

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?