Kuriózum a Csarnok-negyedben, naná, hogy tetőkerttel

Kuriózum a Csarnok-negyedben, naná, hogy tetőkerttel

A 71 nm-es otthon persze nem csak a pihenésre és exkluzív összejövetelekre alkalmas terasz miatt csodás. A teljes körűen felújított és fullosra berendezett otthon lakberendezési szempontból is izgalmasnak ígérkezik! Nézzen szét egy 150 milliós lakásban, a VIII. kerületi Csarnok-negyedben!

 

A Csarnok-negyedben kínált otthonról

 

“IGAZI KURIÓZUM, egy csodálatos OÁZIS a belvárosban! Megvételre kínálom ezt luxus kivitelezésű, jól átgondolt, meglepő extrákkal rendelkező legfelső szinti lakást, 4nm erkéllyel és egy 85nm-es tetőkerttel, ahonnan esténként a megvilágított várost és a Budai hegyeket csodálhatja, akár a saját jaccuzijából.

 

A lakás a Csarnok-negyedben található, alapterülete: 71m2, mely áll egy előszobából, egy amerikai konyhás/étkezős nappaliból, egy kisebb- és egy főhálóból melyben egy gardrób is helyett kapott, valamint egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszobából.Mindkét fürdőszobában WC-s is kapott helyet.

Tekintve, hogy a lakás szintjén is található egy kis erkély, amit fekvésének köszönhetően a felkelő nap benapoz, és az esős napokon is elfogyaszthatja reggeli kávéját a szabad levegőn.
A kényelmet fokozza, hogy az ablakokok távirányítós aluredőnnyel felszereltek, valamint a meleg nyári napokon a szobák hűvöséről a WIFI-s klíma gondoskodik, a zord téli napokon pedig az egyedi termosztátnak köszönhetően, saját ízlése szerint fűtheti otthonát. A lakás akár teljes bel- és kültéri bútorzattal, Wellis jacuzzival, saját parkolóval is megvásárolható.
Iár: 130.000.000 Ft […]”

További részletek és fotók a Csarnok-negyedben kínált lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?