Még egy tabáni csoda: lakás 129 millióért, kilátással a Gellért-hegyre!

Még egy tabáni csoda: lakás 129 millióért, kilátással a Gellért-hegyre!

Egyedülálló panorámával rendelkező lakás eladó Budán az I. kerületben. A 88 nm-es ingatlan ablakából egyedi kilátás nyílik a Gellért-hegyre, a Tabánra és a Budai Várra. De a panoráma mellett a jelenlegi hangulat fogott meg minket a leginkább…

“A kivételes adottságú, Gellért-hegyre örökpanorámás, nagy teraszos (8 nm), téglaépítésű lakás jó állapotú liftes társasház 6. emeletén található. Az ingatlan rendkívül tágas jó beosztású 88 m2 alapterületű.

A lakás napfényes, délkeleti fekvésű, és ideális beosztású, 3 szobával, étkezővel ? amelyből a nagy méretű erkély nyílik ?, konyhával, tároló helységgel, valamint fürdőszobával és külön mellékhelyiséggel. Tartozik még a lakáshoz egy zárható és száraz pincerekesz, és igénybe vehető egy közös használatú kerékpártároló.

A vizes helyiségek kivételével, a lakás 2016-ban teljes felújításon esett át. Kicserélésre kerültek az ablakok, a teraszajtó, a radiátorok, valamint a teljes villanyhálózat. A rezsi rendkívül kedvező (12.671,- 2022 szeptemberében!), köszönhetően a korszerűsített, egyedi mérős távfűtésnek, amit a rezsicsökkentés kivezetése nem érint.

A hatvanas években, jó minőségben épített, sátortetős, liftes, 6 emeletes ház rendezett hátterű, felújítási alappal és körültekintő számvizsgálókkal rendelkezik. A lépcsőház idén lett felújítva.”

 

Helyszín, ami mellett nem lehet elmenni…

“Páratlan lokáció. A házból kilépőt a Tabán lankái fogadják, amely kutyások számára is vonzó lehet. 5 perc séta a Várkert Bazár, a Budai Vár, és akinek kedve támad a pesti forgataghoz, 20 perc séta után a Váci utcában találja magát. Otthonra vágyók számára éppúgy, mint befektetőknek egyedülálló lehetőség. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Gellért-hegyre néző lakás ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?